Com comprar un Bitcoin?

Com comprar un Bitcoin?

Avui t'explicarem com comprar Bitcoins de manera segura i sense risc. Per això t'ensenyarem a fer la compra a través de Coinbase, una de les pàgines més populars i senzilles per fer aquesta operació, ja més una de les més fiables i segures fins ara.

També aprofitarem per fer un repàs per algunes de les principals pàgines amb què pots dedicar-te a comprar criptodivises. I en acabar farem un repàs ràpid perquè puguis saber on pots utilitzar aquesta moneda per fer els teus pagaments.

PÀGINES Més SEGURES PER ADQUIRIR BITCOINS

Coinbase: Es tracta d'una web de les més populars que et puguis trobar, ràpida i fàcil d'utilitzar. Pots comprar bitcoins mitjançant transferència bancària o amb la targeta de crèdit amb una comissió del 3,5%. És tan popular que és la que utilitzarem avui per guiar-te en el procés de compra.

Binance: Una altra de les plataformes més populars del món per a la compra de criptomonedes. La seva web està traduïda a l'espanyol, i té aplicacions mòbils i d'escriptori per accedir-hi des de qualsevol lloc. Les comissions dependran de la quantitat de diners que et gastaràs, encara que amb un màxim del 0.1%.

Kraken: Un altre dels portals més grans quant a compravenda de criptomonedes. A la seva web et pots registrar, després d'això pot passar un temps fins que siguis verificat. Un cop verificat podeu fer transferències gratuïtes per Europa, ja l'hora de comprar Bitcoins us demana una comissió d'entre 0.16 i 0.26%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Traduir »